Workshop:

Werken met energie NU en in de TOEKOMST

  • Loop jij vast in je baan, blokkeer je of haal jij te weinig energie en voldoening uit je werk?

  • Wil je dit veranderen? Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt!

  • Ontdek wat voor jou belangrijk is, hoe jij je eigen energiebalans positief kunt verbeteren, meer plezier uit je werk haalt en zo een waardevolle bijdrage kunt leveren aan je organisatie.

Waar wringt het nu echt?

Daar ga jij in deze workshop naar opzoek. Pas als jij zelf helder hebt wat de oorzaak is van jouw energielek of waarom je vastloopt, kan je gaan werken aan de oplossing.

Weten en doen

In de workshop sta je stil bij jezelf, en ga je vooral doen en ervaren.

Je krijgt meer inzicht in wat voor jou belangrijk is en wat jou drijft. Door ervaringsgerichte opdrachten leer je beter te luisteren naar je lichaam. Ons lichaam loopt vaak voor op ons brein, maar we zijn experts geworden in het negeren van de signalen die we krijgen. Het resultaat? We ontdekken vaak te laat dat het niet goed gaat en ontwikkelen klachten. Dat wil je voorkomen.

Alleen en samen

Omdat we in een kleine groep werken, is er veel ruimte voor jouw persoonlijke leerproces. In de verschillende oefeningen ontdek je zowel veel over jezelf, als over jezelf in de interactie met anderen. In je werk heb je immers ook te maken met collega’s en of klanten. Door deze opzet van de workshop leer je sneller en effectiever.

De workshop

  • De workshop wordt gegeven door ons samen, Jacqueline Gielen, loopbaanprofessional en Geeke Booij, haptotherapeut.

  • De maximale groepsgrootte is 6 deelnemers.

  • De workshop, bestaat uit drie bijeenkomsten, zodat je tussendoor tijd hebt om het geleerde in je eigen werksituatie uit te proberen.

  • Na afloop van de workshop voel je meer veerkrachtiger en weet je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen om meer voldoening uit je werk te halen.

Schrijf je vandaag nog in

Wacht niet langer en meld je aan voor deze inspirerende workshop. Ontdek waar jouw energie weer kan stromen en zet de eerste stap naar een energiekere toekomst.

Stuur een mail naar info@gielenenbooij.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Als je eerst nog wat wilt weten, dat kan ook. Benader ons dan gerust.

Praktisch

Locatie: onze kantoorlocatie, landgoed Rennen Enk, Velperweg 139a-8, Arnhem

Kosten voor de 3 bijeenkomsten: € 695,00 (excl. BTW).

Data: 26 september 2024, 17 oktober 2024, 7 november 2024; telkens van 13.30-16.30 uur.